Μην εκπλαγείτε αλλά το ψηλότερο ποσοστό τηλεθέασης στην Κύπρο την περασμένη βδομάδα κατέγραψε….!

Μην εκπλαγείτε αλλά το ψηλότερο ποσοστό τηλεθέασης στην Κύπρο την περασμένη βδομάδα κατέγραψε….!

Στην Κύπρο τελικά είμαστε ποδοσφαιρόφιλοι και το αποδεικνύουμε συνεχώς.

Την περασμένη εβδομάδα βγήκαν τα στατιστικά τηλεθέασης τα οποία αποδεικνύουν ότι οι Κύπριοι δεν αλλάζουν το ποδόσφαιρο για ότιδήποτε άλλο.

Συγκεκριμένα το παιχνίδι ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και την Γερμανική FC.Schalke, για τον θεσμό του Europa League σημείωσε στο πρώτο ημίχρονο το ποσοστό του στο 37,8% και στο δεύτερο μέρος του αγώνα τα ποσοστά εκτοξευτήκαν και έφτασαν μέχρι και το 48,2%.

Συνεπώς, ένας ποδοσφαιρικός αγώνας τράβηξε για ακόμη μία φορά τα φώτα πάνω του αφήνοντας όλες τις υπόλοιπες εκπομπές και σειρές σε δεύτερη μοίρα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE