ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενδεχόμενο βροχών σε Λευκωσία, ορεινά και Αμμόχωστο από το μεσήμερι και μετά

Ενδεχόμενο βροχών σε Λευκωσία, ορεινά και Αμμόχωστο από το μεσήμερι και μετά

Άκρως φθινοπωρινό στο σκηνικό του καιρού και σήμερα, 29/09. Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Υπηρεσίας Μετεωρολογίας, αναμένονται από μεσημέρι και μετά βροχές σε κάποιες περιοχές.

Αναλυτικά η πρόβλεψη για τον καιρό: 

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά στα δυτικά και βόρεια θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, ενώ νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το μεσημέρι και μετά αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό ή και στα ανατολικά παράλια, χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν μετά το μεσημέρι ισχυροί, 5 μποφόρ, στα προσήνεμα. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά, αλλά στα δυτικά και βόρεια και το απόγευμα στα νότια μέχρι ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα δυτικά και βόρεια παράλια, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά στα δυτικά και βόρεια θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, ενώ νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το μεσημέρι και μετά αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα, στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα νοτιοανατολικά παράλια. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Πέμπτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, ενώ νωρίς το απόγευμα πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές στα ορεινά. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ νωρίς το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά και στο εσωτερικό, που δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top