Στάχτη έγινε όχημα στη Λευκωσία - Άρπαξε φωτιά μετά από τροχαία σύγκρουση

Στάχτη έγινε όχημα στη Λευκωσία - Άρπαξε φωτιά μετά από τροχαία σύγκρουση

Φωτιά ξέσπασε σε όχημα μετά από τροχαίο στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 14:10 οδηγός αντιλήφθηκε ότι μύριζε κάτι καμμένο στο όχημά του.

Ενώ οδηγούσε επί της Λεωφόρου Αθαλάσσας, στην προσπάθειά του να δει τι έγινε, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος και χτύπησε στο προπορευόμενο όχημα.

Ακολούθως το όχημα άρπαξε φωτιά και ο οδηγός κατέβηκε κάτω. Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με την Αστυνομία δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός. Ο δρόμος έκλεισε για λίγο και στη συνέχεια άνοιξε πάλι για την κυκλοφορία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE