Τα νεότερα για το αγοράκι που υπέστη ηλεκτροπληξία - Η κατάσταση υγείας του

Τα νεότερα για το αγοράκι που υπέστη ηλεκτροπληξία - Η κατάσταση υγείας του

Για τα νεότερα αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του αγοριού ηλικίας 22 μηνών, το οποίο μεταφέρθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (7/6) στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας, μίλησε στο ThemaOnline ο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥπΥ, Χαράλαμπος Χαριλάου.

Όπως ανέφερε στο ThemaOnline ο κ. Χαριλάου, η κατάσταση υγείας του αγοριού παραμένει κρίσιμη και συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική παίδων.

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται ότι το αγοράκι υπέστη ηλεκτροπληξία το πρωί της Παρασκευής, ενώ βρισκόταν στο σαλόνι της οικίας του, στην περιοχή Ύψωνα, στη Λεμεσό.

Το αγοράκι διακομίστηκε, με ασθενοφόρο, στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή. Μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών επανήλθε και διασωληνώθηκε.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε ακολούθως με ασθενοφόρο και τη συνοδεία Αστυνομίας, στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία προέβη σε έρευνες στο σπίτι ενώ αναμένεται και η έκθεση της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.