LIKE ONLINE

Γεννήθηκε με μισό κρανίο και εγκέφαλο και συγκινεί τον πλανήτη

Γεννήθηκε με μισό κρανίο και εγκέφαλο και συγκινεί τον πλανήτη

Ενα θαύμα κρατάει στη ζωή ένα μωρό που γεννήθηκε με μισό κεφάλι. Ωστόσο σήμερα γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια.

Οι γιατροί είπαν για τον μικρό Jaxon Buell ότι δεν θα ζούσε πάνω από μερικές εβδομάδες και ότι δεν μπορούσε ποτέ να μιλήσει ή να ακούσει. Το παιδί διαγνώστηκε με μια σπάνια ασθένεια και έχασε το μισό του κρανίο.

Ωστόσο οι γονείς στάθηκαν πολύ δυνατοί και το παιδί μπορεί σήμερα να μιλήσει και να πει τις πρώτες του λέξεις, μαμά και μπαμπά.

Οι γονείς του Brandon και Brittany δηλώνουν ότι αψήφησαν την συμβουλή των γιατρών να κάνουν έκτρωση μόλις διαγνώστηκε η ασθένεια του παιδιού.

Σε μια σελίδα που δημιούργησε στο facebook ο πατέρας έγραψε:
«Το μόνο που θέλουμε είναι να δώσουμε στον Jaxon την πιο ευτυχισμένη, την πιο αναπαυτική, και την πιο γεμάτη ζωή για όσο θα είναι κοντά μας».
«Ο κάθε γιατρός με τον οποίο μιλάμε είναι έκπληκτος με το γεγονός ότι ο  Jaxon είναι ακόμη εδώ σήμερα και ξέρουμε ότι η ζωή του είναι ένα θαύμα για όλους μας», πρόσθεσε.


Ο Jaxon έπασχε από μια ασθένεια που είχε σαν αποτέλεσμα να χαθεί ένα μέρος του εγκεφάλου και του κρανίου του. Η οικογένεια ζει στην Φλόριντα, ενώ πάνω από 150.000 χρήστες του διαδικτύου συγκινήθηκαν από την ιστορία του μικρού παιδιού. Πολλοί ευαισθητοποιήθηκαν από το γεγονός ότι η μητέρα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την εργασία της και συγκεντρώθηκαν χρήματα που έφτασαν τις 50.000 δολάρια.

Πηγη: iefimerida.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top