Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του 57χρονου Γεώργιου - Τι κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του 57χρονου Γεώργιου - Τι κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στην σορό του 57χρονου Γεώργιου Σενέκκη από το Δασάκι Άχνας, που είχε εντοπιστεί το πρωί της Δευτέρας (24/6) αναίσθητος σε βράχια στη θαλάσσια περιοχή Νησάκι στην Αγία Θέκλα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα ευρήματα της νεκροτομής κατέδειξαν ότι η αιτία θανάτου ήταν ο πνιγμός.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Στηβ Θεοδούλου, ο 57χρονος κατά τον εντοπισμό του έφερε ενδυμασία ψαρέματος, ψαροντούφεκο και μάσκα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον κ. Θεοδούλου, περι ώρα 08:20 το πρωί της Δευτέρας, ληφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Αγιας Ναπας για αναίσθητο πρόσωπο στην θαλάσσια περιοχή Νησάκι στην Αγια Θέκλα.

Κατά τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου τον αναίσθητο άντρα εντόπισαν λουόμενοι. Βρισκόταν σε βράχια φέροντας ενδυμασία ψαρέματος, ψαροντούφεκο και μάσκα. Ο άντρας μεταφέρθηκε εκτός θάλασσας από παρευρισκόμενους και ακολούθως  μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχωστου στο Παραλιμνι όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE