Έγινε και τούτο! Έστησε την αγχόνη, έγραψε «σημείωμα» αλλά μετάνιωσε και δεν αυτοκτόνησε (ΕΙΚΟΝΑ)

Έγινε και τούτο! Έστησε την αγχόνη, έγραψε «σημείωμα» αλλά μετάνιωσε και δεν αυτοκτόνησε (ΕΙΚΟΝΑ)

Στον κορμό ο άγνωστος είχε χαράξει τη φράση «Χρωστάω Παντού»

Εμβρόντητος έμεινε ο ιδιοκτήτης ενός ελαιώνα στο Καστέλι της Μεσσαράς στο Ηράκλειο, όταν πήγε να ποτίσει τις ελιές του και διαπίστωσε ότι μια από αυτές είχε μετατραπεί σε αυτοσχέδια… αγχόνη, ευτυχώς χωρίς να κρέμεται κάποιος από αυτήν!

Εκτός του το σχοινί που κρεμόταν από το δέντρο με μια θηλιά στην άκρη του, αυτός που το κρέμασε είχε αφήσει και ένα μήνυμα χαραγμένος στον κορμό του ελαιόδεντρου, το οποίο έγραφε την φράση «Χρωστώ παντού»! Προφανώς, ο επίδοξος αυτόχειρας ήθελε με αυτό να εξηγήσει τους λόγους που τον έσπρωξαν να κρεμαστεί βάζοντας τέλος στη ζωή του!

Φαίνεται, όμως, ότι την τελευταία στιγμή πήρε πίσω την απόφασή του και έφυγε αφήνοντας πίσω του τα πειστήρια της παρ’ ολίγον αυτοκτονίας του! Για καλό και για κακό, ο ιδιοκτήτης του λιόφυτου ενημέρωσε τις τοπικές αστυνομικές αρχές ότι κάποιος συγχωριανός του σκόπευε να βάλει τέλος στην ζωή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE