Ηγουμενίτσα: 96χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα

Ηγουμενίτσα: 96χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα

Σήμερα στις 10 το πρωί, ένας 96χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα της Πλαταριάς Ηγουμενίτσας. Ο ηλικιωμένος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του μέσα στη θάλασσα για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Όταν έγινε αντιληπτός από άλλους λουόμενους, αυτοί τον ανέσυραν και κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης, ο 96χρονος δεν κατάφερε να επανέλθει.

Στο σημείο υπήρχε ναυαγοσώστης, ο οποίος όμως αναλαμβάνει βάρδια στις 11.

Η σορός του ηλικιωμένου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η νεκροτομή που θα διενεργηθεί αναμένεται να αποσαφηνίσει τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE