Οικογένειες αλλοδαπών έκαναν «κατάληψη» σε εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στη Λεμεσό - Έντονη η δυσοσμία λόγω σκουπιδιών

Οικογένειες αλλοδαπών έκαναν «κατάληψη» σε εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στη Λεμεσό - Έντονη η δυσοσμία λόγω σκουπιδιών

Εικόνες ντροπής από κεντρικό σημείο στον Παραλιακό της Λεμεσού είδαν σήμερα Δευτέρα (1/7) το φως της δημοσιότητας.

Όπως ανέδειξε η εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» του καναλιού Sigma, 7-8 οικογένειες αλλοδαπών φαίνεται να ζουν σε άθλιες συνθήκες μέσα σε εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στη Λεμεσό.

Την ίδια στιγμή, στο σημείο φαίνεται να επικρατεί έντονη δυσοσμία λόγω του σκουπιδότοπου που αναπτύχθηκε, με την πισίνα του ξενοδοχείου να ξεχειλίζει από σκουπίδια.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» και την δημοσιογράφο Ιουλιέτα Μιχαήλ, οι Τοπικές Αρχές φαίνεται ότι δεν ήταν σε γνώση τους η παράνομη διαμονή στο ξενοδοχείο.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE