Μπούκαραν σε σπίτι στο Κατάκολο μέρα μεσημέρι και άρπαξαν κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ

Μπούκαραν σε σπίτι στο Κατάκολο μέρα μεσημέρι και άρπαξαν κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ

Πολύ καλά… διαβασμένοι, φαίνεται πως ήταν οι δράστες που μπούκαραν σε σπίτι στο Κατάκολο Ηλίας και άρπαξαν κοσμήματα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 100.000 χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με το patrisnews, οι «ποντικοί» μπήκαν στην εξοχική κατοικία από ανασφάλιστη πόρτα, το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, στο διάστημα από 12:30 έως 15:00 και ενώ οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν. Αφού έψαξαν όλο το σπίτι, βρήκαν σε ένα από τα υπνοδωμάτια μία κασετίνα που μέσα περιείχε τα κοσμήματα, την άρπαξαν και εξαφανίστηκαν.

Οι ιδιοκτήτες, που είχαν πάει στο Κατάκολο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, μόλις επέστρεψαν στο σπίτι, αντιλήφθηκαν το τι είχε συμβεί και ειδοποίησαν τις Αρχές.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, αίσθηση προκαλεί πώς οι δράστες χτύπησαν μέρα μεσημέρι, σε μια γειτονιά με πολύ κόσμο και με καταστήματα εστίασης, χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE