Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην επ. Λεμεσού - Διερευνώνται τα αίτια

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην επ. Λεμεσού - Διερευνώνται τα αίτια

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή Πολεμιδιών της Επαρχίας Λεμεσού σήμερα Πέμπτη (1/8).

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά κατέκαυσε συνολική έκταση
ενός εκταρίου από ξηρά χόρτα , άγρια βλάστηση και ακακίες στα Πολεμίδια διπλά από τον αυτοκινητόδρομο κοντά στο δρόμο του νοσοκομείου Λεμεσού.

Εργάστηκαν για την κατάσβεση της τρία πυροσβεστικά οχήματα από σταθμούς Λεμεσού 5 Φ.Μ.Π. από Πολιτική Άμυνα και μία Φ.Μ.Π. από Υπηρεσία Θήρας. Τα αίτια διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE