ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παραδοχή Γιωκράτζη για το πολυτελές αυτοκίνητο! – Ήθελε BMW ή Mercedes 2150 κυβικών

Παραδοχή Γιωκράτζη για το πολυτελές αυτοκίνητο! – Ήθελε BMW ή Mercedes 2150 κυβικών

Η Χρυστάλλα Γιωρκάτζη παραδέχθηκε το λάθος της σε σχέση με το αυτοκίνητο που διεκδίκησε ως διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου!

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Η πρώην Γενική Ελέγκτρια που έβαζε στο σκαμνί όσους κατασπαταλούσαν δημόσιο χρήμα, ξένισε με τη στάση της τον περασμένο Μάρτιο όταν ζήτησε προσφορά με συγκεκριμένα κριτήρια για το νέο όχημα της, με τις προδιαγραφές να είναι εκτός νομοθεσίας και να ικανοποιούνται μόνο από οχήματα τύπου Mercedes Ε250 ή ΒΜW 525.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Τους έχει γραμμένους» η Γιωρκάτζη – Αγνοεί τηv Ελεγκτική που της ζητά εξηγήσεις για το πολυτελές αυτοκίνητο


Aπον αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του» Θέλει νέο πολυτελές αυτοκίνητο η Χρυστάλλα! Της βρωμάει το παλιό;

Κι όλα αυτά τη στιγμή που η Κεντρική Τράπεζα διαθέτει δυο άλλα αυτοκίνητα πολυτελείας Audi Α6 και A8. Μάλιστα, η κ. Γιωρκάτζη φέρεται να είπε ότι τα δυο αυτά αυτοκίνητα είχαν άσχημη οσμή.

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, ToThemaOnline, τελικά η Χρυστάλλα Γιωρκάτζη, ακύρωσε την προσφορά για αγορά νέου οχήματος. Μάλλον, κατάλαβε το λάθος της. Πάλι καλά, γιατί θα ήταν μεγάλη πρόκληση, κυρίως σε βάρος συμπολιτών μας που κυρίως από το 2013 και μετά είναι σε άθλια κατάσταση.

Να σημειώσουμε ότι με τη στάση της η Χρυστάλλα Γιωρκάτζη παραβίαζε τη σχετική νομοθεσία. Ο  περί της Παροχής Ορισμένων Ωφελημάτων σε Καθορισμένους Δικαιούχους του Κρατικού Τομέα και του Ευρύτερου Δημόσιου Τομέα (Όροι και Διαδικασία) Νόμος του 2014, αναφέρει πως τα υπηρεσιακά οχήματα δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα 2000 κυβικά , ενώ οι προδιαγραφές που έδωσε η Διοικήτρια αφορούν οχήματα που ξεπερνούν το όριο αυτό και συγκριμένα αγγίζουν 2150 κυβικά, παραβιάζοντας την νομοθεσία.


 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top