Σερβιτόρα και TikToker αποκαλύπτει ότι κέρδισε σε 4 ώρες 420 ευρώ από φιλοδωρήματα

Σερβιτόρα και TikToker αποκαλύπτει ότι κέρδισε σε 4 ώρες 420 ευρώ από φιλοδωρήματα

Η Maia Marie είναι σερβιτόρα σε κατάστημα Hooters και TikToker με ένα πρόσφατο βίντεό της να γίνεται viral καθώς αποκάλυψε τα φιλοδωρήματα που κέρδισε σε μια 4ωρη βάρδια.

Στο κλιπ της ίδια καλεί τους ακόλουθούς της να δουν πώς είναι μια πολυάσχολη βραδινή βάρδια λόγω του μεγάλου όγκου πελατών. Μάλιστα δείχνει και τα διάφορα ευχάριστα απρόοπτα όπως για παράδειγμα έναν πελάτη ο οποίος της έφερε ένα cheesecake, αν και δεν είχε χρόνο να το απολαύσει, καθώς έπιασε γρήγορα δουλειά.

Αυτό όμως που προκάλεσε ποικίλα σχόλια είναι τα φιλοδωρήματα που έδειξε ότι συγκέντρωσε στο τέλος της βραδιάς. Στο τέλος της τετράωρης βάρδιας της, αποκάλυψε ότι συγκέντρωσε το εκπληκτικό ποσό των 451 δολαρίων, δηλαδή 420 ευρώ σε φιλοδωρήματα με πολλούς από τους χρήστες να αναφέρουν ότι μάλλον πρέπει να ξαναδούν τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό.

 

 

@maiaaamarieee very successful night 🤑 #bartender ♬ original sound - 🤍🥥S•phia🐚🍨

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE