ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Την έφεραν στην Κύπρο και την εξανάγκαζαν να πουλιέται για 20-30 ευρώ – Πίσω από τα σίδερα δυο άτομα

Την έφεραν στην Κύπρο και την εξανάγκαζαν να πουλιέται  για 20-30 ευρώ – Πίσω από τα σίδερα δυο άτομα

Την απειλούσαν ότι αν δεν κάνει σεξ με τους πελάτες θα την έκαναν ναρκομανή!

Μια από τις πιο σοβαρές υπόθεσης εμπορίας προσώπων και σεξουαλικής εκμετάλλευσης δίκασε την Τέταρτη (07/10) το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα «Πολίτης» το θύμα από την Βουλγαρία, μητέρα τεσσάρων ανηλίκων παιδιών με την είσοδο της στην χωράς μας  ξεκίνησε να ζει τον απολυτό εφιάλτη. Και όλα όταν δυο ομοεθνείς της, την έπεισαν να έρθει στην Κύπρο για μια καλύτερη ζωή.

Η  παραπονούμενη Βουλγάρα στο δικαστήριο δεν αρνήθηκε να αναφερθεί πως όταν βρίσκονταν στην χωρά της εργάζονταν ως πόρνη, ενώ όπως η ίδια ανάφερε οι  δυο κατηγορούμενοι  τους οποίους γνώριζε από πριν, την στρατολόγησαν να έρθει στην Κύπρο να εργαστεί…και οι ίδιοι την  «έσυραν» στην πορνεία για να κερδίζουν χρήματα.  

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η παραπονούμενη με το που πάτησε το πόδι της στην Κύπρο, στις 6 Μαρτίου του 2014 οι δυο κατηγορούμενοι την οδήγησαν σε διαμέρισμα και την ανάγκασαν να κάνει στοματικό έρωτα και σεξ με τον ένα άντρα. Μάλιστα, όπως είπε αυτό έγινε για να ξεπληρώσει η ίδια το εισιτήριο της από την Σόφια στην Κύπρο.

Η κατηγορουμένη μάλιστα την έπεισε ότι θα έπαιρνε περισσότερα χρήματα από αυτά που έπαιρνε στην Βουλγαρία κάνοντας αυτή την δουλεία. Η δουλεία της θα ήταν να κάνει μασάζ και στοματικό έρωτα σε πελάτες για το ποσό των 70-100 ευρώ αντίστοιχα. 

Τα πράγματα όμως δεν ήταν έτσι.

Η παραπονούμενη άρχισε να δουλεύει ως πόρνη στην Κύπρο, με τα χρήματα από τους πελάτες να τα παίρνει η «μαστόρισσα» της και να της δίνει ψυχούλα… 20-30 ευρώ για κάθε πελάτη!

Η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο όταν η Βουλγάρα ανέφερε σε ξαδέλφη της το μαρτύριο που ζούσε. Ενώ οι κατηγορούμενοι την απειλούσαν συνεχώς ότι αν μιλήσει και αν δεν σταματήσει να κλαίει και να κάνει σεξ με τους πελάτες, θα την έκαναν ναρκομανή και αυτήν και την κόρη της. 

Οι δυο κατηγορημένοι κρίθηκαν ένοχοι σε οκτώ κατηγορίες εμπορίας προσώπου και σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

Επιμέλεια: Ι.Μάντζιηπα 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έθεσαν σε διαθεσιμότητα καθηγητή στη Λεμεσό που φέρεται να φίλησε μαθήτρια στο στόμα

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 52χρονου στο Παραλίμνι

Στην Αστυνομία οι πρώτες υποθέσεις για ψευδείς μετοικίσεις εκλογέων - Πού προκύπτει το πρόβλημα

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες

Εκπρόσωπος της Κομισιόν: Λάθος η απαγόρευση της σημαίας ΕΕ στη Eurovision



Ολγκίν: Ενημέρωσε ΠτΔ για τις αποφάσεις της - Ετοιμάζει αναφορά προς ΓΓ ΟΗΕ

Ολγκίν: Ενημέρωσε ΠτΔ για τις αποφάσεις της - Ετοιμάζει αναφορά προς ΓΓ ΟΗΕ

Δεν θα σταματήσει να πιέζει για διάλογο μέχρι την τελευταία στιγμή, είπε τη Δευτέρα η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, μετά τη συνάντησή της με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, καθώς ανακοίνωσε ότι η αποστολή της φτάνει στο τέλος της και ότι θα ενημερώσει τις επόμενες τον Αντόνιο Γκουτέρες για τις επαφές της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top