ΚΟΣΜΟΣ

Ρώσοι πιλότοι μπαίνουν στα μαχητικά για Συρία με εικόνες του Χριστού (ΦΩΤΟ)

Ρώσοι πιλότοι μπαίνουν στα μαχητικά για Συρία με εικόνες του Χριστού (ΦΩΤΟ)

Επί χρόνια οι τζιχαντιστές στη Συρία επιχειρούν να ξεριζώσουν και να αφανίσουν τον χριστιανισμό σφάζοντας και διώκοντας με κάθε τρόπο τους χριστιανούς, ανάμεσα τους γυναίκες και μικρά παιδιά καταστρέφοντας εκκλησίες και κάθε σύμβολό τους.

Ο Συριακός Στρατός αδυνατούσε να τους προστατεύσει, σε πόλεις όπως η Χόμς, ειδικά μετά την ενίσχυση του ISIS και του λεγόμενου Απελευθερωτικού Στρατού με όπλα και πυρομαχικά από τις ΗΠΑ και την Τουρκία, με στόχο την ανατροπή του Άσαντ.
 
Φαίνεται όμως πως το… πλήρωμα του χρόνου έφτασε. Οι χριστιανοί της Συρίας βλέπουν τους Ρώσους ως σωτήρες τους κάθε φορά που είτε από αεροσκάφη είτε από πλοία (όπως η χθεσινή καταιγίδα πυραύλων cruise) εξαπολύεται μια επίθεση κατά στόχων των τζιχαντιστών.
 
Αλλά και οι Ρώσοι πιλότοι φαίνεται πώς βλέπουν ως υποχρέωση τους να υπερασπιστούν έναν λαό (γιατί δεν πρόκειται μόνο για τους χριστιανούς αλλά και για άλλες μειονότητες στη Συρία, όπως οι σουνίτες μουσουλμάνοι που μπήκαν στο στόχαστρο των τζιχαντιστών γιατί αρνούνται να δεχτούν υποταγή στο χαλιφάτο) που σκοτώνεται, βιάζεται, εκριζώνεται από τους αιμοσταγείς τζιχαντιστές.
 
Οι πιλότοι λοιπόν των ρωσικών Su-24 και Su-25 λίγο πριν απογειωθούν από την αεροπορική βάση της Λαττάκειας για να εκτελέσουν μία επιχείρηση στη Συρία, μαζί με την αποστολή τους, στον ίδιο φάκελο, έχουν και την εικόνα του Χριστού. Την έχουν στο κόκπιτ του αεροσκάφους αφενός να τους προστατεύει και αφετέρου να μην ξεχνούν ότι αυτοί που βομβαρδίζουν έχουν διαπράξει τεράστια εγκλήματα όχι μόνο σε βάρος του Συριακού Λαού, αλλά ολόκληρης της ανθπρωπότητας.    
 
Ο φακός των Ρώσων πολεμικών  ανταποκριτών ζουμάρισε πάνω στις διαφάνειες που κρατούσαν στα χέρια τους οι Ρώσοι πιλότοι την ώρα που ελάμβαναν θέσεις μάχης στο πιλοτήριο των μαχητικών στο αεροδρόμιο της Λαττάκειας στη Συρία και αποκάλυψαν το συγκλονιστικό αυτό στοιχείο. 
 
Δείτε το και μόνοι σας στις παρακάτω φωτογραφίες: 

12072823_1008579732520809_3870297858504568721_n-1

dduhud

Την ίδια στιγμή οι τζιχαντιστές έτρεχαν στα τζαμιά για να πάρουν τα όπλα που είχαν αποθηκεύσει εκεί όπως φάνηκε τόσο από λήψεις που έχουν κάνει ρωσικά drones όσο και από τα λεγόμενα του Ρώσου υφυπουργού Άμυνας Anatoliï Antonov. Ή για να κάνουν την τελευταία του προσευχή…

Πηγή: defencenet.gr

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top