Αποκαλύφθηκε η αιτία της πτώσης του ελικοπτέρου με τον Ραΐσι

Αποκαλύφθηκε η αιτία της πτώσης του ελικοπτέρου με τον Ραΐσι

Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Fars ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της έρευνας για τον θάνατο του Ιρανού προέδρου Εμπραχίμ Ραΐσι σε αεροπορικό δυστύχημα.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας και πληροφοριών κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η συντριβή του ελικοπτέρου προκλήθηκε από υπερβολικό αριθμό επιβατών.

Το πρακτορείο, επικαλούμενο πηγή, υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος πέθανε ως αποτέλεσμα δυστυχήματος.

Το ελικόπτερο δεν μπόρεσε να απογειωθεί στο απαιτούμενο ύψος και έπεσε σε βουνό λόγω ομίχλης, αναφέρει το πρακτορείο.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE