ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επεισόδιο στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου για μία λιμουζίνα!

Επεισόδιο στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου για μία λιμουζίνα!

Αναστάτωση προκλήθηκε την Πέμπτη, 08.10.2015, στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου στη Λευκωσία. Δεν επετράπη σε Τουρκοκύπριο να περάσει στις Ελεύθερες περιοχές και έκλεισε το δρόμο

Τον μπελά τους βρήκαν την περασμένη Πέμπτη οι τελωνιακοί στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου, με οξύθυμο Τουρκοκύπριο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκοκυπριακής εφημερίδας, «Χαλκίν Σεσί» ο Τζεμάλ Σερντάρ προσπάθησε να περάσει από το οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου στις ελεύθερες περιοχές με λιμουζίνα και όταν οι Ελληνοκυπριακές αρχές δεν του το επέτρεψαν, αποφάσισε σε ένδειξη διαμαρτυρίας να κλείσει με την λιμουζίνα του την μετάβαση από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές.

Με την ενέργεια του αυτή όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, προκάλεσε την ταλαιπωρία αρκετών οδηγών, οι οποίοι ήθελαν να περάσουν στις ελεύθερες περιοχές.

Τον Σερντάρ, «μάζεψαν» οι ψευδοαστυνομικοί, οι οποίοι ελέγχουν το οδόφραγμα, ενώ στο επεισόδιο παρενέβησαν και άνδρες των Ηνωμένων Εθνών. 

Επιμέλεια: Χριστιάνα Τσαγγάρη 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top