Θλίψη στο ΑΚΕΛ: «Έφυγε» ο Αντώνης Χρυσοστόμου - Διετέλεσε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος

Θλίψη στο ΑΚΕΛ: «Έφυγε» ο Αντώνης Χρυσοστόμου - Διετέλεσε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του Αντώνη Χρυσοστόμου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο αείμνηστος Αντώνης Χρυσοστόμου σπούδασε στη Γεωπονική Σχολή και την Ακαδημία Κοινωνικών Επιστημών στη Βουλγαρία.

Διετέλεσε για σειρά ετών μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΑΚΕΛ, ενώ από το 1990 μέχρι το 2005 διετέλεσε μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΑΚΕΛ.

Το ΑΚΕΛ θα εκπροσωπηθεί στη κηδεία του από τον Γενικό Γραμματέα της Κ.Ε. ΑΚΕΛ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE