Δρ. Μαρία Κολιού: Η τηλεοπτική της εμφάνιση στην μετα-covid εποχή – Τρομερή η αλλαγή της

Δρ. Μαρία Κολιού: Η τηλεοπτική της εμφάνιση στην μετα-covid εποχή – Τρομερή η αλλαγή της

Στον τηλεοπτικό σταθμό Sigma φιλοξενήθηκε η Δρ. Μαρία Κολιού, το μεσημέρι της Δευτέρας 09 Σεπτεμβρίου.

Η Επίκουρος καθηγήτρια παιδιατρικής και παιδολοιμωξιολόγος, έκανε αρκετά συχνά εμφανίσεις στα τηλεοπτικά πάνελ, την περίοδο της πανδημίας και για δυο χρόνια ήταν σχεδόν καθημερινά στις οθόνες μας.

Η Δρ. Μαρία Κολιού, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» με αφορμή το άνοιγμα των σχολείων και όπως μπορείτε να δείτε και στο πιο κάτω απόσπασμα η εμφάνιση της άλλαξε τρομερά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Στη συνεχώς αναπτυσσόμενη στρατηγική σχέση ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στη δεξίωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ, στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της 250ης επετείου από την Ανεξαρτησία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.