Καταζητούνται για υπόθεση διακίνησης παράτυπων μεταναστών δύο πρόσωπα - Δείτε φωτογραφίες τους

Καταζητούνται για υπόθεση διακίνησης παράτυπων μεταναστών δύο πρόσωπα - Δείτε φωτογραφίες τους

Η Αστυνομία ζητεί πληροφορίες για εντοπισμό των MOHAMMED ABDUL SATTAR, 44 ετών από τη Συρία και ANWAR OUAYZA, 20 ετών από τον Λίβανο, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και διακίνησης παράτυπων μεταναστών, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ετών 2021 και 2024 στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των συγκεκριμένων προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αρχηγείου στο τηλέφωνο 22-808566 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

Έντονες επικρίσεις κατά της κυβέρνησης και του υπουργού οικονομικών, για τον τρόπο που χειρίζονται το θέμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης, διατύπωσε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE