Ανακοίνωσε υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ο Σωκράτης Φάμελλος

Ανακοίνωσε υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ο Σωκράτης Φάμελλος

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ανακοίνωσε ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και τέως πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Σωκράτης Φάμελλος.

Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε με ανάρτηση – βίντεο που πραγματοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σωκράτης Φάμελλος. «Πάμε όλοι μαζί! Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ιστορία της Αριστεράς, θέτω υποψηφιότητα για Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Σε αυτή την προσπάθεια σας ζητώ να συμμετέχετε όλες και όλοι. Για να γίνουμε ξανά περήφανοι για το κόμμα μας! Αλλά και γιατί η επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αφορά όλη την κοινωνία!», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δείτε το βίντεο:

Στις 13:00 αναμένεται ο Σωκράτης Φάμελλος να μεταβεί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην πλατεία Κουμουνδούρου ώστε να καταθέσει τον φάκελο της υποψηφιότητάς του.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE