Απίστευτο: Γυναίκα βγήκε για ποτό και γύρισε με... 50 δισεκατομμύρια χρέος

Απίστευτο: Γυναίκα βγήκε για ποτό και γύρισε με... 50 δισεκατομμύρια χρέος

Αναπάντεχη εξέλιξη είχε η βραδινή έξοδος μιας νεαρής TikToker η οποία ήπιε λίγο παραπάνω, και χρεώθηκε πάρα πολλά λεφτά. Πρόκειται για την γνωστή influencer, Maddie, η οποία μοιράστηκε το συγκεκριμένο γεγονός με τους fans της.

H νεαρή TikToker, όπως αποκάλυψε στον λογαριασμό της έζησε ένα δράμα μιας και μια απλή έξοδό της με την παρέα της για μπύρες, της κόστισε... δισεκατομμύρια, τα οποία δεν υπήρχαν καν στην τραπεζική της κάρτα με αποτέλεσμα να έχει ένα εξωπραγματικό χρέος. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και η ίδια, καθώς ξύπνησε και άνοιξε την εφαρμογή της τράπεζας της αντίκρισε το υπέρογκο χρέος και έμεινα άναυδη.

Το υπόλοιπο της ανερχόταν στα 76,28 δολάρια ενώ, ακριβώς από κάτω υπήρχε το τεράστιο χρωστούμενο ποσό των 50 δισεκατομμυρίων. Πριν καν προλάβει να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί κάλεσε την τράπεζα της και μίλησε με το αρμόδιο μέλος, όπου την καθησύχασε αμέσως και της εξήγησε πως πρόκειται για λάθος της τράπεζας.

Αμέσως μετά από λίγα λεπτά, το υπόλοιπο της είχε επαναφερθεί σε εκείνο που έπρεπε και το χρέος σβήστηκε με το δράμα της νεαρής TikToker, να τελειώνει εκεί.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν βρίσκεται απλώς σε προεκλογική περίοδο. Βρίσκεται σε φάση υπαρξιακής δοκιμασίας. Το κόμμα που για χρόνια καθορίζει τον ρυθμό της πολιτικής ζωής, σήμερα παλεύει με εσωτερικές αντιθέσεις, διαρροές ψηφοφόρων, σκιές από δικαστικές υποθέσεις και μια εμφανή δυσκολία επαναπροσδιορισμού του ρόλου του, στην αντιπολίτευση.

BEST OF TOTHEMAONLINE