Στο Λιμάνι Λεμεσού ξανά το αμερικανικό πολεμικό σκάφος USS–WASP - Δείτε φωτογραφία

Στο Λιμάνι Λεμεσού ξανά το αμερικανικό πολεμικό σκάφος USS–WASP - Δείτε φωτογραφία

Στο λιμάνι Λεμεσού βρίσκεται από χθες ξανά το πλοίο του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού USS–WASP. Το αμερικανικό πολεμικό καλωσόρισε με χθεσινή ανάρτηση της στην πλατφόρμα Χ η Αμερικανίδα Πρέσβειρα Τζούλι Φίσερ.

Το πολεμικό πλοίο του Αμερικανικού ναυτικού ελλιμενίστηκε την Παρασκευή στη Λεμεσό, όπου είχε ελλιμενιστεί και τον περασμένο Αύγουστο.

Το πολεμικό πλοίο αγκυροβόλησε στο λιμάνι Λεμεσού για εργασίες συντήρησης και ανεφοδιασμό στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψης.

Στην ανάρτηση της η Πρέσβειρα Φίσερ, καλωσορίζει το πλοίο και το πλήρωμα του. Όπως αναφέρει «το WASP βρίσκεται στην Ανατολική Μεσόγειο για να αποτρέψει την επιθετικότητα και να υποστηρίξει την περιφερειακή σταθερότητα».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE