Έφτασε στο Λονδίνο ο ΠτΔ - Τον υποδέχτηκαν εκπρόσωποι του Βασιλιά Καρόλου

Έφτασε στο Λονδίνο ο ΠτΔ - Τον υποδέχτηκαν εκπρόσωποι του Βασιλιά Καρόλου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αφίχθη σήμερα το μεσημέρι στο Λονδίνο, όπου θα πραγματοποιήσει επίσημη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Κίρ Στάρμερ, το απόγευμα στις 16:45 (ώρα Λονδίνου).

Όπως αναφέρεται σε γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη, ατά την άφιξη του στη βρετανική πρωτεύουσα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έτυχε υποδοχής από ειδικούς εκπροσώπους του Βασιλιά Καρόλου Γ', καθώς και εκπρόσωπο του Υπουργού Εξωτερικων του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη συνοδεύουν στο Λονδίνο ο Υπουργός Εξωτερικών, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων και ο Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE