Επανεξελέγη Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών Κύπρου ο Αλέξανδρος Παναγιώτου

Επανεξελέγη Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών Κύπρου ο Αλέξανδρος Παναγιώτου

Επανεκλέχθηκε κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δικαστών Κύπρου στις 16 Οκτωβρίου ως Προέδρος της Ένωσης για τα επόμενα τρία χρόνια, ο μέχρι σήμερα Πρόεδρο Αλέξανδρο Παναγιώτου.

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση σημειώνει ότι τα Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής εκλέχθηκαν χωρίς εκλογική διαδικασία αφού οι υποψήφιοι ήταν μόνο 8, όσες και οι θέσεις της Επιτροπής.

Συγκεκριμένα Αντιπρόεδρος εκλέψθηκε η Γεωργία Κορφιώτου, Πρόεδρος Επαρχιακού Δικαστηρίου, Γραμματέας ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου, Πρόεδρος Επαρχιακού Δικαστηρίου, Ταμίας η Γιώτα Κυθραιώτου, Πρόεδρος Επαρχιακού Δικαστηρίου, και μέλη οι Τώνια Νικολάου, Πρόεδρος Επαρχιακού Δικαστηρίου, Μιχάλης Παπαθανασίου, Ανώτερος Επαρχιακός Δικαστής, Νικόλ Γρηγορίου, Επαρχιακός Δικαστής, Φρόσω Χριστοδουλίδου, Επαρχιακός Δικαστής, και Λάκης Ν. Χριστοδούλου, Δικαστής Διοικητικού Δικαστηρίου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

Αγωνιζόμενοι για τον στόχο της απελευθέρωσης, έχουμε υποχρέωση να ενισχύουμε με πράξεις κι όχι με λόγια, όλους τους παράγοντες ισχύος της χώρας μας, είπε σήμερα ο Προεδρος της Δημοκρατίας κ.Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε σήμερα τον χαιρετισμό της στρατιωτικής παρέλασης με την ευκαιρία της επετείου της ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE