Η ελληνική ιθαγένεια δόθηκε στον γιο του Μπάλντοκ – Ο ποδοσφαιριστής είχε κάνει αίτηση 25 ημέρες πριν πεθάνει

Η ελληνική ιθαγένεια δόθηκε στον γιο του Μπάλντοκ – Ο ποδοσφαιριστής είχε κάνει αίτηση 25 ημέρες πριν πεθάνει

Η ελληνική ιθαγένεια δόθηκε στον γιο του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ.

Χθες Τρίτη δημοσιεύθηκε το φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης με το οποίο απονέμεται η ελληνική ιθαγένεια στον Μπρόντυ Μπάλντοκ.

Όπως προκύπτει, ο Τζορτζ Μπάλντοκ είχε καταθέσει αίτημα απόκτησης ελληνικής ιθαγένειας για τον ηλικίας ενός έτους γιο του, στις 16 Σεπτεμβρίου, δηλαδή μόλις 25 ημέρες πριν από τον θάνατό του.  

Συγκεκριμένα το ΦΕΚ αναφέρει:

«Με την υπό στοιχεία Φ.125119/2024/0009470/ 21-10-2024 απάφαση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Ιθαγένειας Αθηνών, του Υπουργείου Εσωτερικών, που εκδόθηκε σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 26 του Κώδικα της Ελληνικής Ιθαγένειας (ν. 3284/2004, Α’ 217), γίνεται δεκτό το από 16-09-2024 αίτημα του πατέρα του ανήλικου με στοιχεία: (επώνυμο) ΜΠΑΛΝΤΟΚ, (όνομα) ΜΠΡΟΝΤΥ ΤΖΟΡΤΖ, (πατρώνυμο) ΤΖΟΡΤΖ ΧΕΝΡΙ ΑΙΒΟΡ, που γεννήθηκε στο ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ την 09-10-2023, για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας με νομική βάση κτήσης το άρθρο 2 του ν. 3284/2004».

fek-1
 


Η κηδεία του Τζορτζ Μπάλντοκ θα γίνει στην Αγγλία στις 30 Οκτωβρίου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE