Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι
Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στην Έγκωμη, όπου ένα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Μιλώντας στο ABC News, η 69χρονη εγγονή της Φράνσις την περιέγραψε ως «ένα άτομο που αγαπούσε τους ανθρώπους».
«Η πίστη της στον Θεό ήταν ισχυρή, ήταν πάντα χαρούμενη, ενδιαφερόταν για τους ανθρώπους, αυτή ήταν η προσωπικότητά της», σημείωσε η εγγονή της.
«Και πάντα έλεγε, φέρσου στους ανθρώπους όπως θέλεις να σου φέρονται. Και αυτό ήταν το μότο της», πρόσθεσε η 69χρονη εγγονή της Φράνσις.
«Όποτε πήγαινες στο σπίτι της, όποια μέρα της εβδομάδας και αν ήταν θα την έβλεπες να μαγειρεύει», θυμάται η εγγονή της υπεραιωνόβιας γυναίκας που έφυγε από τη ζωή.
ΠΗΓΗ: Newsbomb.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




