Τραγωδία στα κατεχόμενα: Νεκρό βρέφος σε νοσοκομείο - Μπέρδεψαν το νερό με οινόπνευμα - Κρίσιμα άλλα 6 νεογνά

Τραγωδία στα κατεχόμενα: Νεκρό βρέφος σε νοσοκομείο - Μπέρδεψαν το νερό με οινόπνευμα - Κρίσιμα άλλα 6 νεογνά

Τραγωδία σε νοσοκομείο στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με τ/κ ΜΜΕ προσωπικό της μονάδας χρησιμοποίησε κατά λάθος καθαρό οινόπνευμα αντί για νερό στην παρασκευή γάλακτος για επτά βρέφη. Ως συνέπεια, ένα από τα βρέφη έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με την οικογένεια, το βρέφος ήταν μόλις 20 ημερών, με άριστη υγεία και ετοιμαζόταν σύντομα να πάρει εξιτήριο.

Τα υπόλοιπα έξι νεογνά νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένα. Αρχικά, η διοίκηση του νοσοκομείου επιχείρησε να αποκρύψει το περιστατικό. Ωστόσο, το θέμα ήρθε στην επιφάνεια όταν η οικογένεια του αποβιώσαντος βρέφους κλήθηκε για κατάθεση στην αστυνομία.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του διευθυντή, τα βρέφη παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση και οι οικογένειες δεν επιτρέπεται να τα επισκεφθούν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE