Εικόνες ντροπής στη Λεμεσό: Μπήκε στο γήπεδο η Αστυνομία για να αποτρέψει σύρραξη

Εικόνες ντροπής στη Λεμεσό: Μπήκε στο γήπεδο η Αστυνομία για να αποτρέψει σύρραξη

Δεν θα παρακολουθούσαν ποδόσφαιρο, αλλά μάχες σώμα με σώμα οι φίλαθλοι στο Τσίρειο στάδιο, αφού οι οπαδοί και των δυο ομάδων ήταν αποφασισμένοι να χαλάσουν το παιχνίδι πριν αυτό ακόμα ξεκινήσει.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Στέλιος Στυλιανού

Οπαδοί της Ανόρθωσης έσπασαν τα κυκγλιδώματα και επιτέθηκαν όπως καταγγέλουν στον Απόλλλωνα σε ποδοσφαιριστές της ομάδας τους, ενώ και από την Δυτική κερκίδα κάποιοι θερμόαιμοι επιχείρησαν να μπουν εντός αγωνιστικού χώρου.

«Το πάρτι» των ανεγκέφαλων χάλασε ισχυρή Αστυνομική δύναμη που μπήκε στο γήπεδο και κατευθύνθηκε μπροστά από τους δυο κερκίδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οριστικό: Δεν θα ξεκινήσει το Απόλλων – Ανόρθωση!

«Εδώ θα γίνει ο τάφος σας…» Δείτε το βίντεο με τις συμπλοκές στο Τσίρειο και τον αναβρασμό που επικρατεί στις δυο κερκίδες

ΤΩΡΑ: Επεισόδια στο Τσίρειο! Οπαδοί της Ανόρθωσης επιτέθηκαν σε ποδοσφαιριστές! Μπήκε ασθενοφόρο στο γήπεδο

Φυσικά από τα επεισόδια και τις συμπλοκές το παιχνίδι δεν άρχισε στις 18:00 και αυτό θα γίνει όταν και εφόσον ηρεμήσουν τα πνεύματα

ΤΩΡΑ: Επεισόδια στο Τσίρειο! Οπαδοί της Ανόρθωσης επιτέθηκαν σε ποδοσφαιριστές! Μπήκε ασθενοφόρο στο γήπεδο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE