Απελάθηκαν πάνω από 120 παράνομοι μετανάστες την τελευταία εβδομάδα - Πόσοι έχουν επαναπατριστεί από την αρχή του 2024

Απελάθηκαν πάνω από 120 παράνομοι μετανάστες την τελευταία εβδομάδα - Πόσοι έχουν επαναπατριστεί από την αρχή του 2024

Στο πλαίσιο των προσπαθειών της Αστυνομίας για επιστροφές υπηκόων τρίτων χωρών, που διαμένουν παράνομα στην Κύπρο, στις χώρες καταγωγής τους, πέραν των 120 προσώπων έχουν επαναπατριστεί/απελαθεί από το έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας την τελευταία εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, μέσω διαδικασιών εθελούσιας και αναγκαστικής επιστροφής έχουν επαναπατριστεί την τελευταία εβδομάδα 123 μετανάστες που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο.

Από την αρχή του χρόνου μέχρι σήμερα έχουν επαναπατριστεί 8,498 πρόσωπα, τα οποία διέμεναν παράνομα στην Κύπρο, ενώ την αντίστοιχη περσινή περίοδο είχαν επαναπατριστεί 8,123.

Η Αστυνομία συνεχίζει να επικεντρώνει τις προσπάθειές της στη μεγιστοποίηση του αριθμού επαναπατρισμού υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν παράνομα στην Κυπριακή Δημοκρατία, σε συντονισμό και με άλλες αρμόδιες Υπηρεσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.

BEST OF TOTHEMAONLINE