Σε φθινοπωρινό mood ο καιρός: «Άνοιξαν» οι ουρανοί σε διάφορες  περιοχές της Κύπρου – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Σε φθινοπωρινό mood ο καιρός: «Άνοιξαν» οι ουρανοί σε διάφορες  περιοχές της Κύπρου – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

«Άνοιξαν» οι ουρανοί σε διάφορες περιοχές της Κύπρου όπως αναμενόταν, ενόψει και της κακοκαιρίας που θα σημειωθεί τις επόμενες ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι η Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε Κίτρινη Προειδοποίηση, η οποία θα τεθεί σε ισχύ από σήμερα (16/11) το βράδυ στις 22:00 και θα διαρκέσει μέχρι αύριο (17/11) το βράδυ στις 20:00.

Πολλοί έσπευσαν να δημοσιεύσουν βίντεο και φωτογραφίες από τις πρώτες βροχές που έπεσαν στο νησί στη σελίδα του Facebook «καιρόφιλοι».

Δείτε το βίντεο εδώ:

 

 

 Δείτε φωτογραφίες:

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Σε μια προεκλογική περίοδο που αναμενόταν να κυριαρχήσει η οικονομία, η καθημερινότητα και το Κυπριακό, η πολιτική σκηνή ανατρέπεται αιφνιδιαστικά. Η υπόθεση «Σάντη» έχει εισβάλει δυναμικά στο δημόσιο διάλογο, αναγκάζοντας κόμματα και υποψήφιους, να επανακαθορίσουν στάσεις, να αλλάξουν ατζέντα και σε αρκετές περιπτώσεις, να κινηθούν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα σκηνικό «όλοι εναντίον όλων», όπου η ουσία συχνά χάνεται, μέσα σε έναν θόρυβο καταγγελιών, αντεγκλήσεων και πολιτικής αμηχανίας.