Καλό παράδεισο… «Έφυγε» στα 46 του ο αδελφός του Λουκά Φουρλά

Καλό παράδεισο… «Έφυγε» στα 46 του ο αδελφός του Λουκά Φουρλά

Μουντός ο καιρός όπως και η διάθεσή μας…

Βαθιά θλίψη μας προκαλεί το κακό μαντάτο που μάθαμε σήμερα. Όπως ενημερωνόμαστε από το livenews, ο αδερφός του καλού συνάδελφου Λουκά Φουρλά, δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας.

Ο Χρίστος Φουρλάς έπασχε από μία σπάνια ασθένεια, η οποία τον ταλαιπώρησε τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Τα ξημερώματα της Πέμπτης έχασε τη μάχη για τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος όλο το δημοσιογραφικό κόσμο της Κύπρου, μιας και ο ίδιος εργαζόταν στο κρατικό κανάλι.

Η κηδεία του θα τελεστεί το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στις 11:00 από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στο Πλατύ Αγλατζιάς.

 Εκφράζουμε κι εμείς τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος.

Στέφανος Χαραλάμπους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE