Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός 15χρονος σε τροχαίο

Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός 15χρονος σε τροχαίο

Τη ζωή του έχασε ο 15χρονος, ο οποίος μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής 24 Νοεμβρίου νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, έπειτα από τροχαίο που σημειώθηκε στις 9 το πρωί στον επαρχιακό δρόμο Ποντισμένου – Ηράκλειας, του Δήμου Ηράκλειας.

Ο 15χρονος ήταν οδηγός του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν άλλοι τρεις ανήλικοι, από 9 ως 13 ετών.

Το όχημα για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο μετέφερε και τους 4 ανήλικους αρχικά στο κέντρο υγείας Ηράκλειας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου ο 15χρονος διασωληνώθηκε και έδωσε μάχη με τη ζωή του, μέχρι που κατέληξε.

Οι υπόλοιποι τρεις είναι εκτός κινδύνου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.