Τροχαίο «μπλόκαρε» τον αυτοκινητόδρομο - Καραμπόλα πέντε οχημάτων

Τροχαίο «μπλόκαρε» τον αυτοκινητόδρομο - Καραμπόλα πέντε οχημάτων

Σύγκρουση πέντε αυτοκινήτων, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αμμοχώστου στην κατεύθυνση προς Αμμόχωστο, σε σημείο πριν την έξοδο προς Ορόκλινη σημειώθηκε λίγο πριν τις 3.30 το απόγευμα της Τρίτης (26/11).

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και συγκεκριμένα, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης, της Τροχαίας Λάρνακας, και της Τροχαίας Αρχηγείου.

Τα εμπλεκόμενα οχήματα έχουν ακινητοποιηθεί και στις δύο λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η κυκλοφορία.

Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται μέσω της λωρίδας ασφαλείας.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς.

Τρία πρόσωπα που επέβαιναν στα εμπλεκόμενα οχήματα, προληπτικά θα μεταφερθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για να τύχουν ιατρικών εξετάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE