Τροχαίο «μπλόκαρε» τον αυτοκινητόδρομο - Καραμπόλα πέντε οχημάτων

Τροχαίο «μπλόκαρε» τον αυτοκινητόδρομο - Καραμπόλα πέντε οχημάτων

Σύγκρουση πέντε αυτοκινήτων, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αμμοχώστου στην κατεύθυνση προς Αμμόχωστο, σε σημείο πριν την έξοδο προς Ορόκλινη σημειώθηκε λίγο πριν τις 3.30 το απόγευμα της Τρίτης (26/11).

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και συγκεκριμένα, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης, της Τροχαίας Λάρνακας, και της Τροχαίας Αρχηγείου.

Τα εμπλεκόμενα οχήματα έχουν ακινητοποιηθεί και στις δύο λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η κυκλοφορία.

Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται μέσω της λωρίδας ασφαλείας.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς.

Τρία πρόσωπα που επέβαιναν στα εμπλεκόμενα οχήματα, προληπτικά θα μεταφερθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για να τύχουν ιατρικών εξετάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE