Έγκριση ΕΠΑ της πράξης συγκέντρωσης από εξαγορά CNP Cyprus Insurance από Ελληνική

Έγκριση ΕΠΑ της πράξης συγκέντρωσης από εξαγορά CNP Cyprus Insurance από Ελληνική

Η Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού (ΕΠΑ) ενέκρινε την πράξη συγκέντρωσης που προκύπτει από την εξαγορά της CNP Cyprus Insurance Holdings Limited, από μέρους της Ελληνικής Τράπεζας, όπως ανακοίνωσε η τράπεζα.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση, μέσω του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου, η Ελληνική Τράπεζα Δημόσια Εταιρεία Λίμιτεδ αναφέρει ότι, σε συνέχεια της ανακοίνωσής της ημερομηνίας 10 Ιουλίου του 2024, αναφορικά με τη συμφωνία της με τη CNP Assurances για την εξαγορά της CNP Cyprus Insurance Holdings Limited, η Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού, σε συνεδρία της που πραγματοποιήθηκε στις 27 Νοεμβρίου 2024, ενέκρινε την πράξη συγκέντρωσης που προκύπτει από τη Συναλλαγή.

Προσθέτει ότι η συναλλαγή υπόκειται επίσης σε άλλες εποπτικές εγκρίσεις και αναμένεται ότι θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2025.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE