Γενικός Εισαγγελέας: «Προτεραιοποιήθηκαν οι υποθέσεις πολιτογραφήσεων»

Γενικός Εισαγγελέας: «Προτεραιοποιήθηκαν οι υποθέσεις πολιτογραφήσεων»

Η Νομική Υπηρεσία έχει προτεραιοποιήσει κάποιες υποθέσεις πολιτογραφήσεων στις οποίες η Αστυνομία είπε ότι είναι σε προχωρημένο στάδιο, δήλωσε ο Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης την Παρασκευή.

Ο κ. Σαββίδης απαντούσε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά από εκδήλωση με νέους στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Κύπρου.

Ερωτηθείς σχετικά με την εξέλιξη των υποθέσεων, είπε ότι οι υποθέσεις πολιτογραφήσεων παρακολουθούνται επί συστηματικής βάσεως από το Γραφείο του και πολύ συχνά γίνονται συσκέψεις στις οποίες γίνεται αξιολόγηση της προόδου.

«Στην τελευταία συνάντηση που είχαμε πριν 2-3 βδομάδες προτεραιοποιήσαμε κάποιες υποθέσεις που μας είπε η Αστυνομία ότι είναι σε προχωρημένο στάδιο και αναμένουμε μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν», είπε, σημειώνοντας ότι καμιά φορά ενδεχόμενα να υπάρχουν και αιτήσεις στα δικαστήρια οι οποίες καθυστερούν το έργο της διερεύνησης.

«Μόλις μπορέσουμε θα έχουμε εξελίξεις, τις οποίες θα μάθετε», ανέφερε ο Γενικός Εισαγγελέας, σημειώνοντας ότι οι υπόλοιπες υποθέσεις που είναι στα δικαστήρια εκκρεμούν σε διάφορα στάδια.

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με αντίποινα - Το ιρανικό ναυτικό χτύπησε αμερικανικές βάσεις

LIVE: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με αντίποινα - Το ιρανικό ναυτικό χτύπησε αμερικανικές βάσεις

Σε τροχιά επικίνδυνης κλιμάκωσης βρίσκεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, με Ισραήλ, Ιράν και ΗΠΑ να συνεχίζουν τις επιθέσεις. Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με αντίποινα, με το ιρανικό ναυτικό να προχωρά σε χτυπήματα σε αμερικανικές βάσεις. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE