Θλίψη στο Αυγόρου: Πέθανε η πρεσβυτέρα, Χριστούλα Ανδρέα – Η παράκληση της οικογένειας

Θλίψη στο Αυγόρου: Πέθανε η πρεσβυτέρα, Χριστούλα Ανδρέα – Η παράκληση της οικογένειας

Μεγάλη θλίψη επικρατεί στο χωριό Αυγόρου αφού «έφυγε» από τη ζωή η Πρεσβυτέρα, Χριστούλα Ανδρέα (Κοτζιακαρή).

Το τελευταίο αντίο στην άτυχη πρεσβυτέρα θα απευθύνουν συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί αύριο,Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2024 στις 13:00μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αβίων στον Συνοικισμό Αυγόρου ενώ η ταφή θα γίνει στο νέο κοιμητήριο Αυγόρου.

Παράκληση της οικογένειας όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές.

Αυτούσια η ανάρτηση:

Η κηδεία της πολυαγαπημένης μας Πρεσβυτέρας Χριστούλας Ανδρέα (Κοτζιακαρή) θα τελεσθεί αύριο, Τετάρτη, 18/12/2024 και ώρα 1:00μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αβίων στον Συνοικισμό Αυγόρου. Η ταφή θα γίνει στο νέο κοιμητήριον Αυγόρου.

Αντί στεφάνων θα γίνονται εισφορές.

Αιωνία σου η μνήμη αγάπη μου.

Καλόν Παράδεισον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE