Το άκρον άωτον του λαϊκισμού σε όλο του το μεγαλείο

Το άκρον άωτον του λαϊκισμού σε όλο του το μεγαλείο

Η συνεδρία της ολομέλειας της Βουλής για ακόμα μια φορά αποκάλυψε ότι κάποια κόμματα από τη μία διατείνονται ότι προστατεύουν τους πολίτες αλλά ψηφίζουν προτάσεις σε βάρος των πολιτών όπως ήταν το κούρεμα των καταθέσεων η απορρόφηση των αξιογράφων οι εκποιήσεις κτλ.

 

Έκπληξη ήταν και η στάση του ΕΛΑΜ, από την μία ζήτησε αναβολή της συζήτησης του θέματος για την φορολόγηση των υπερκερδών των τραπεζών, άρα να μην μπορεί να επιβληθεί φορολογία στα υπερκέρδη του 2024 και από την άλλη ψήφισε την πρόταση για την φορολογία.

Από την μία προστατεύουν τις τράπεζες και από την άλλη διατεινονται ότι υπερασπίζονται τους πολίτες.

Το άκρον άωτον του λαϊκισμού σε όλο του το μεγαλείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Θα ηγηθούμε με διαφάνεια, συναίνεση και αποφασιστικότητα» - Η Κύπρος στο επίκεντρο της Ευρώπης

Χριστοδουλίδης: «Θα ηγηθούμε με διαφάνεια, συναίνεση και αποφασιστικότητα» - Η Κύπρος στο επίκεντρο της Ευρώπης

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο, στην παρουσία της Γενικής Γραμματέως (ΓΓ) του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) κας Thérèse Blanchet.

BEST OF TOTHEMAONLINE