Θρήνος στην Λεμεσό για τον 35χρονο Χρίστο - Ένας άνθρωπος γεμάτος αγάπη και προσφορά

Θρήνος στην Λεμεσό για τον 35χρονο Χρίστο - Ένας άνθρωπος γεμάτος αγάπη και προσφορά

Στο πένθος βύθισε το Καλό Χωριό Λεμεσού, η είδηση του θανάτου του 35χρονου Χρίστου Βασιλειάδη.

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν τον 35χρονο Χρίστο Βασιλειάδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή Τρίτη το βράδυ σε ηλικία μόλις 35 ετών.

Ο Χρίστος ήταν γιος του Γιώργου Βασιλειάδη, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Αποδήμων και Φίλων του χωριού (Καλό Χωριό Λεμεσού).

Η είδηση του πρόωρου χαμού του Χρίστου σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία και στους φίλους του, που τον θυμούνται ως έναν άνθρωπο γεμάτο ζωή, αγάπη και προσφορά.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Παλαιστινιακό: Η Κύπρος υποστηρίζει διαχρονικά τη λύση δύο κρατών

Χριστοδουλίδης για Παλαιστινιακό: Η Κύπρος υποστηρίζει διαχρονικά τη λύση δύο κρατών

Στη Διεθνή Διάσκεψη Υψηλού Επιπέδου για την Ειρηνική Επίλυση του Παλαιστινιακού Ζητήματος και την Εφαρμογή της Λύσης των Δύο Κρατών, η οποία συνδιοργανώθηκε από τη Γαλλία και τη Σαουδική Αραβία, κατά τη διάρκεια της 80ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, συμμετείχε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.