Τραγωδία στην Ελλάδα: 28χρονος κατέληξε ξαφνικά μετά το εορταστικό τραπέζι - Τον βρήκαν στο μπάνιο

Τραγωδία στην Ελλάδα: 28χρονος κατέληξε ξαφνικά μετά το εορταστικό τραπέζι - Τον βρήκαν στο μπάνιο

Τραγωδία, λίγο μετά την έλευση του νέου έτους σημειώθηκε στην περιοχή Καμαρούλα Αγρινίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, ένας 28χρονος λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου και ενώ είχε προηγηθεί οικογενειακό - εορταστικό τραπέζι, βρέθηκε πεσμένος στο μπάνιο του σπιτιού όπου βρισκόταν.

Στο σπίτι επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Δυστυχώς, περίπου δύο ώρες αργότερα ο άτυχος νέος εξέπνευσε, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος συγγενείς και φίλους.

Όπως όλα δείχνουν ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ενώ τη σχετική έρευνα για τα αίτια του συμβάντος ανέλαβε το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE