Μακάβριο λάθος στη Λάρνακα: Έστειλαν φέρετρο σε κηδεία με… άλλη γυναίκα

Μακάβριο λάθος στη Λάρνακα: Έστειλαν φέρετρο σε κηδεία με… άλλη γυναίκα

Κανείς δεν πίστευε όσα εξελίχθηκαν την περασμένη Παρασκευή στο χωριό Κελλιά της επαρχίας Λάρνακας.

Ήταν η κηδεια γυναίκας 92 ετών στην εκκλησία του χωριού. Έφτασε η νεκροφόρα στον ιερό ναό Αγίου Αντωνίου και όταν ανοίχτηκε το φέρετρο οι συγγενείς έπαθαν σοκ καθώς αντίκρισαν τη σορό μιας άλλης γυναίκας.

Τα παιδιά της κατάλαβαν ότι είχε γίνει ένα μακάβριο λάθος από το γραφείο τελετών.

Το θετικό της περίπτωσης είναι ότι η κηδεία της άλλης γυναίκας δεν ήταν την ίδια ώρα. Οπότε, μετά το αρχικό σοκ, η νεκροφόρα επέστρεψε στο γραφείο τελετών, πήρε το σωστό φέρετρο και επέστρεψε μετά από λίγη ώρα στην εκκλησία και τελέστηκε η κηδεία.

Το θέμα ανέδειξε πρώτα ο Βάσος Βάσου στο larnakaonline.com.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, στο πρώτο ταξίδι που πραγματοποιεί το εξωτερικό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο αξίωμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE