«Καμπάνα» από το Κακουργιοδικείο σε δύο πρόσωπα για υπόθεση ναρκωτικών

«Καμπάνα» από το Κακουργιοδικείο σε δύο πρόσωπα για υπόθεση ναρκωτικών

Σε ποινή φυλάκισης 12 ετών καταδίκασε σήμερα το Κακουργιοδικείο, δύο άντρες ηλικίας 20 και 26 ετών, αφού τους έκρινε ένοχους σε υπόθεση που αφορούσε εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών. 

Υπενθυμίζεται ότι τα σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν μετά από έλεγχο που έγινε στις αποσκευές δύο αντρών ηλικίας 19 και 25 (τότε) ετών, οι οποίοι αφίχθηκαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας, προερχόμενοι από άλλη Ευρωπαϊκή χώρα.

Στην αποσκευή που είχε στην κατοχή του ο 25χρονος ανευρέθηκαν τέσσερις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κάνναβης, βάρους 17 κιλών και 350 γραμμαρίων, ενώ στην αποσκευή του 19χρονου, ανευρέθηκαν πέντε νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κάνναβης, βάρους 17 κιλών και 950 γραμμαρίων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Κοινή συνάντηση με Τ/κ ηγέτη θα προτείνει η Ε/κ πλευρά - Ελπίζω να υπάρξει θετική ανταπόκριση

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Κοινή συνάντηση με Τ/κ ηγέτη θα προτείνει η Ε/κ πλευρά - Ελπίζω να υπάρξει θετική ανταπόκριση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είπε την Τρίτη ότι θα προτείνει κοινή συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη για την ερχόμενη εβδομάδα, εκφράζοντας την ελπίδα να υπάρξει θετική ανταπόκριση.