«Μια προσευχή για το παιδί μου» - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 25χρονος που τραυματίστηκε στο τροχαίο της Πατρών - Πύργου

«Μια προσευχή για το παιδί μου» - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 25χρονος που τραυματίστηκε στο τροχαίο της Πατρών - Πύργου

Εξαιρετικά κρίσιμες είναι οι ώρες για τον 25χρονο από τη Αμαλιάδα, που τραυματίστηκε σοβαρά στην σφοδρή σύγρουση που είχε το όχημά του με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κεφαλλονιάς τα ξημερώματα της Πέμπτης στην εθνική οδό Πύργου–Πατρών, στο ύψος του Καπελέτου. Ο νεαρός νοσηλεύεται στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», εκεί όπου βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι γονείς του.

«Βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε στο λεωφορείο. Ήταν βροχερός ο καιρός, ήταν πολύ χάλια... τώρα να έπεσε σε λούμπα και έφυγε το αμάξι από τον δρόμο, δεν το ξέρουμε. Είναι σοβαρά, τώρα θα μπει στη ΜΕΘ» είπε ο πατέρας του παιδιού.

«Έφυγε από το σπιτι γύρω στις 3.30, τον έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε, μας πήραν γνωστοί, είχε χτυπήσει τπ παιδί. Ήρθαμε κατευθείαν εδώ. Τον είδαμε, είναι σε καταστολή, θα μπει σε πιο βαθιά καταστολή. Ο γιατρός μας είπε πως η κατάσταση είναι κρίσιμη, δεν μπορεί ακόμα να κάνει χειρουργειο. Έχει σπάσει το μηριαίο οστό, χάνει αίμα από εκεί. Έχει χτυπήσει στο κεφάλι, εκεί είναι το πρόβλημα. Θα μπει στη ΜΕΘ και θα δούμε» είπε από την πλευρά της η μητέρα του 25χρονου, ζητώντας από τον κόσμο να προσευχηθεί για εκείνον.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE