Κίνα: Ενοικιαστής μετέτρεψε το σπίτι του σε κοτέτσι - Σε σοκ ο ιδιοκτήτης - Δείτε βίντεο

Κίνα: Ενοικιαστής μετέτρεψε το σπίτι του σε κοτέτσι - Σε σοκ ο ιδιοκτήτης - Δείτε βίντεο

Το σπίτι, ο συγκεκριμένος άνδρας το είχε νοικιάσει σε έναν Κινέζο πριν δύο χρόνια. Ο ίδιος ειδοποιήθηκε πρόσφατα από τους γείτονές του ότι από το διαμέρισμα έβγαιναν παράξενοι θόρυβοι και μια άσχημη μυρωδιά.

«Βρωμάει», δήλωσε ο εξοργισμένος ιδιοκτήτης του σπιτιού στο Dianshi News.

«Τόσο το πάτωμα όσο και ο τοίχος έχουν καταστραφεί άσχημα. Χρειάζεται γενική ανακαίνιση και θα πρέπει να διακοσμηθεί πλήρως, διαφορετικά, κανείς δεν μπορεί να ζήσει εκεί» πρόσθεσε ο ιδιοκτήτης.

Στη συνέχεια ο άτυχος ιδιοκτήτης άρχισε να παραπονιέται διότι όπως είπε το ενοίκιο που έλαβε από τον ενοικιαστή τα τελευταία δύο χρόνια δεν ήταν ούτε κατά διάνοια αρκετό για να καλύψει το κόστος της απαιτούμενης ανακαίνισης που χρειάζεται μετά το περιστατικό.

ΠΗΓΗ: Ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Σε έναν κομβικό διπλωματικό σταθμό για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετατρέπεται η Κύπρος, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να φιλοξενήσει τον διοικητικό βραχίονα του Συμβουλίου για την Ειρήνη, με αποκλειστικό αντικείμενο το πολυσυζητημένο σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Λωρίδας της Γάζας.

BEST OF TOTHEMAONLINE