Αιματηρή επίθεση στο Τελ Αβίβ: Δύο σοβαρά τραυματίες - Νεκρός ο ένοπλος δράστης

Αιματηρή επίθεση στο Τελ Αβίβ: Δύο σοβαρά τραυματίες - Νεκρός ο ένοπλος δράστης

Επίθεση σημειώθηκε το Σάββατο (18/1) στο Τελ Αβίβ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά δύο άνθρωποι. Σύμφωνα με την ισραηλινή αστυνομία ο ένοπλος δράστης είναι νεκρός, αφού τον πυροβόλησε πολίτης που βρισκόταν στο σημείο.

Η αστυνομία, όπως μεταδίδει το Times of Israel, δεν έχει χαρακτηρίσει το περιστατικό τρομοκρατική επίθεση.

Το περιστατικό αυτό έρχεται λίγες μόλις ώρες προτού τεθεί σε ισχύ η εκεχειρία που έχει συμφωνηθεί ανάμεσα στη Χαμάς και το Ισραήλ. Οι εχθροπραξίες συνεχίζονται από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η επίτευξη συμφωνίας, με τον ισραηλινό στρατό να ανακοινώνει το Σάββατο (18/1) ότι το προηγούμενο 24ωρο έπληξε 50 «στόχους» στη Λωρίδα της Γάζας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Καθοριστική κρίνεται η σημερινή ημέρα για το ζήτημα της ΑΤΑ, αφού συνδικαλιστικές και εργοδοτικές οργανώσεις συνέρχονται για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

BEST OF TOTHEMAONLINE