ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η καλύτερη τράπεζα στο Private Banking για το 2015, ανακηρύχθηκε η Τράπεζα Κύπρου

Η καλύτερη τράπεζα στο Private Banking για το 2015, ανακηρύχθηκε η Τράπεζα Κύπρου

Η καλύτερη τράπεζα στο Private Banking για το 2015, ανακηρύχθηκε η Τράπεζα Κύπρου από το διεθνούς κύρους περιοδικό Global Finance, σύμφωνα με ανακοίνωση της τράπεζα.

Το Best Private Bank Award 2015, σύμφωνα με την Τράπεζα Κύπρου, αποτελεί ακόμη μια σημαντική διεθνή διάκριση που συγκαταλέγει την Τράπεζα στους καλύτερους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς παροχής υπηρεσιών Private Banking διεθνώς.

Όπως αναφέρει η Τράπεζα Κύπρου, το βραβείο αυτό αποτελεί τη δεύτερη συνεχή διάκριση για την Τράπεζα σε διάστημα ενός μηνός και “αποδεικνύει για ακόμη μία φορά το υψηλό επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πελάτες που έχουν εμπιστευθεί το Private Banking της Τράπεζας”.

“Αποδεικνύει επίσης την επιτυχημένη στρατηγική που εφαρμόζει η Τράπεζα Κύπρου στην παροχή εξατομικευμένων και ολοκληρωμένων προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα της διαχείρισης της συνολικής περιουσίας των πελατών της, μέσω τραπεζικών και επενδυτικών υπηρεσιών, και διαχείρισης κεφαλαίων”, προσθέτει.

Αναφέρει επίσης ότι το Best Private Bank Award απονέμεται σε τράπεζες που κατέχουν βαθιά γνώση του αντικειμένου, δημιουργούν αξία για τους πελάτες τους και προσφέρουν ψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης στον τομέα του Private Banking.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top