Απόπειρα φόνου στον Κόρνο: Υπό οκταήμερη κράτηση ο 24χρονος και ο 25χρονος

Απόπειρα φόνου στον Κόρνο: Υπό οκταήμερη κράτηση ο 24χρονος και ο 25χρονος

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον δύο ατόμων ηλικίας 25 και 24 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον 30χρονου στον Κόρνο, που διενεργήθηκε στις 9 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 25χρονος, μόνιμος κάτοικος Λευκωσίας, συνελήφθη χθες Δευτέρα, γύρω στις 12 το μεσημέρι, δυνάμει δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του.

Εξάλλου γύρω στις 9 χθες το βράδυ συνελήφθη στη Λάρνακα, άντρας, 24 ετών, επίσης μόνιμος κάτοικος Λευκωσίας, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Οι δύο ύποπτοι οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για οκτώ ημέρες.

Για την ίδια υπόθεση τελεί υπό κράτηση και τρίτο πρόσωπο ηλικίας 24 ετών, που συνελήφθη, δυνάμει δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του, το βράδυ του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου σε οικία σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 2 το μεσημέρι της 9ης Ιανουαρίου, ο 30χρονος μετέβη σε περιοχή του χωριού Κόρνος, με σκοπό να συναντηθεί με άγνωστα του πρόσωπα, για την αγοραπωλησία ενός αυτοκινήτου.

Στη περιοχή προσέγγισε τον 30χρονο, αυτοκίνητο, από το οποίο εξήλθαν τέσσερις άντρες, δύο εκ των οποίων φέρονται να είχαν στην κατοχή τους πιστόλι.

Ο 30χρονος ξεκίνησε το αυτοκίνητό του για να διαφύγει και στην προσπάθειά του, δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι και την ωμοπλάτη.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE