Ληστεία και επίθεση σε διανομέα φαγητού: Χειροπέδες σε 16χρονο - Τον χτύπησε με μεταλλική ράβδο στο κεφάλι

Ληστεία και επίθεση σε διανομέα φαγητού: Χειροπέδες σε 16χρονο - Τον χτύπησε με μεταλλική ράβδο στο κεφάλι

Υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε εναντίον άντρα ηλικίας 25 ετών, διανομέα φαγητού, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης συνελήφθη ένα πρόσωπο, ηλικίας 16 ετών.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 10.10 το βράδυ στις 21 Ιανουαρίου, ο 25χρονος μετέβη για παράδοση παραγγελίας φαγητού σε περιοχή στη Δευτερά. Κατά την παράδοση του φαγητού, τον προσέγγισαν τρία πρόσωπα τα οποία παρέλαβαν την παραγγελία και την ίδια ώρα, ένα από τα τρία πρόσωπα, επιτέθηκε εναντίον του χτυπώντας τον με μεταλλική ράβδο στο κεφάλι. Στη συνέχεια τα τρία πρόσωπα έκλεψαν τη μοτοσικλέτα του 25χρονου και τράπηκαν σε φυγή.

Ο 25χρονος, ο οποίος από την επίθεση δεν υπέστη οποιοδήποτε τραυματισμό, κατήγγειλε τη ληστεία γύρω στις 11.00 το ίδιο βράδυ. Στην περιοχή διενήργησαν εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας, που την επόμενη μέρα, 22 Ιανουαρίου, εντόπισαν την μοτοσικλέτα που είχε κλαπεί, σε ανοιχτό σημείο, στην περιοχή Δευτεράς.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν προέκυψαν στοιχεία εναντίον 16χρονου ανηλίκου. Χθες Τρίτη, 28 Ιανουαρίου, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης του, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων. Ο 16χρονος συνελήφθη το απόγευμα χθες και αφού ανακρίθηκε, αφέθηκε ελεύθερος αργότερα χθες το βράδυ.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE