Τραγωδία στη Κρήτη: Νεκρό βρέφος 13 ημερών

Τραγωδία στη Κρήτη: Νεκρό βρέφος 13 ημερών

Τραγωδία στο Ηράκλειο Κρήτης όπου ένα βρέφος λίγων ημερών έφυγε από τη ζωή.

Το μόλις 13 ημερών βρέφος μεταφέρθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου από τους γονείς του σε βαριά κατάσταση, σύμφωνα με το creta24.gr.

Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από τους γιατρούς, οι οποίοι έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, όμως η κατάσταση του παιδιού ήταν μη αναστρέψιμη.

Το μικρό αγοράκι δυστυχώς λίγο αργότερα κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του. Aνεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως το βρέφος είχε προσβληθεί από γρίπη. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τρίτη.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE