Ανακλήσεις οχημάτων με ΤΑΚΑΤΑ: Μπορούν τελικά να περάσουν από ΜΟΤ; Τι ισχύει με την άδεια κυκλοφορίας – Βίντεο

Ανακλήσεις οχημάτων με ΤΑΚΑΤΑ: Μπορούν τελικά να περάσουν από ΜΟΤ; Τι ισχύει με την άδεια κυκλοφορίας – Βίντεο

Διευκρινίσεις έδωσε ο Διευθυντής του ΤΟΜ, Γιώργος Λουκά αναφορικά με τα διατάγματα για τις ανακλήσεις οχημάτων στον alpha, στην εκπομπή «alpha Ενημέρωση».

«Κάνουμε πλέον αναγκαστική ανάκληση γι’αυτό θέτουμε και χρονικό περιθώριο. Οι αντιπρόσωποι θα προχωρήσουν το συντομότερο στην αναγκαία πρόσληψη προσωπικού και επέκταση των συνεργείων τους για να προχωρήσουν άμεσα στην ανάκληση. Οι 8 μήνες θεωρούμε ότι είναι ένα αυστηρό πλαίσιο αλλά μπορεί να υλοποιηθεί», είπε συγκεκριμένα.

«Όσο αφορά το θέμα της αντικαταστάσης αερόσακων από μηχανικούς στον ιδιωτικό τομέα, αυτό θα εξεταστεί στο μέλλον ανάλογα με το πώς θα προχωρήσουν οι ανακλήσεις», είπε μεταξύ άλλων.

Mazda Demio και Honda

Σχετικά με τα Mazda demio και τα honda που είχαν βγάλει ανακοίνωση από πριν, οι 8 μήνες που θα έχουν στη διάθεσή τους ξεκινάνε από τώρα τον Φεβρουάριο.

Καταλήγοντας, ο κύριος Λουκά επισήμανε ότι «όσα οχήματα βρίσκονται σε ανάκληση και έχουν αυτό το περιθώριο των 8 μηνών μπορούν και να ανανεώσουν την άδεια οδήγησής τους καθώς και να περάσουν και από ΜΟΤ»

«Θα πρέπει όμως να τρέξουν στην αντιπροσωπεία για να υλοποιήσουν την ανάκλησή τους», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Για διπρόσωπη πολιτική κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κατοχικός ηγέτης. Σε ένα νέο παραλήρημα που φαίνεται ότι συνδέεται με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, για την Τουρκία, ο Τατάρ επικαλείται μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είχε πει ότι έχουμε το κλειδί, έχουμε τη στρατηγική. Ο Τατάρ διερωτήθηκε ποια πόρτα ανοίγει αυτό το κλειδί, σημειώνοντας ότι αυτό το κλειδί ανοίγει την πόρτα όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού έχουν τύχει σφετερισμού και συνεχίζεται η άδικη και παράνομη απομόνωση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE